Priser

Hudvårds behandling

.

HyrdaFacial är en revolutionerande behandling som är väldigt populär i USA bland både skönhetskliniker och hollywoods tjärnor!

Detta är den senaste och mest avancerade icke-invasiva tekniken inom hudföryngring. HydraFacial är den enda hydradermabrasion-utrustningen som - i en och samma behandling - rengör, peelar samt tillför fukt och vårdande antioxidanter.

HydraFacial använder speciella behandlingsserum, som på ett milt sätt möjliggör stark dermabrasion.

Vid varje behandling används en serie HydroPeel munstycken. Dessa munstycken är specialgjorda och tillsammans med vätska slipar de utan att skada huden.

Den unika spiralformade designen skapar en virveleffekt för att enkelt föra bort och avlägsna föroreningar, samtidigt tillförs återfuktande hudlösningar med potenta antioxidanter. För ett mer djupgående resultat kan även munstycken bestående av fina diamanter användas.

För dig som har aktiv acne rekommenderar vi att du behandlar din problemhy hos mig innan du genomför HydraFacial, boka en hudkonsultation (plats för mail el. Dylikt)

HydraFacial består av 4 steg:

1. Rengöring & Exfoliering

• Döda hudceller avlägsnas så att ny hälsosam hud kommer fram

1. Syra peeling

• Mild peeling som löser upp smuts och andra partiklar från porerna utan irritation

1. Extraktion

• Dammsuger upp pormaskar och andra orenheter med hjälp av ett vakuum

1. Återfuktning

• Antioxidanter och Hyaluronsyra Vortex - infuseras in i huden för att ge näring och skydd.

• Passar HydraFacial dig?

• Förminskar porer

• Förbättrar fet och acnebenägen hy

• Behandlar fina linjer och rynkor

• Återställer fuktbalans och elasticitet

• Ger lyster och jämnare hudton

• Rengör på djupet

• Med andra ord så passar den alla!

-HydraFacial för alla.

-HydraFacial Mogen hy

-HydraFacial Pormaskar


Hollywood peel ( Carbonpeeling) är en effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster och ökad släthet. Carbon laser peeling, som behandlingen även kallas, är en peeling-behandling med laser där yttersta lagret i huden peelas. Gamla/döda hudceller försvinner och lämnar huden fräsch och jämn. En ansiktsbehandling med extra lyxkänsla.

Fördelar med Hollywood peel (Carbon Peeling)

  • Slätare hud
  • Ny lyster
  • Ytliga rynkor och stora porer reduceras
  • Minskar pigmentfläckar
  • Förbättrar hudtonen
  • Gör huden fastare

           Carbon Peeling Hollywood peel 1 behandling                                       50 min 1300kr

                                                                                                                            

            Carbon Peeling gäller 3 behandling                                                       50 min 3600kr

           

            

          


            

MICRONEEDLING BEHANDLING


Microneedling stimulerar mikrocirkulationen och den naturliga processen av kollagen produktion och förnyelse.

Microneedling ökar hudens produktion av kollagen och har en kort återhämtningstid. Med microneedling kan man behandla alla hudtyper på ett säkert sätt för att skapa en naturlig skönhet på huden. Microneedling skapar mindre trauman i huden vilket leder till en mer säker och effektiv behandlingsform. Vid behandlingen används sterila engångsnålar och nålens djup justeras efter just dina behandlingsbehov. Microneedling kan användas på de mest känsliga och svåråtkomliga områden kring ögon, läppar och på näsa.

Mikronålar penetrera huden till ett djup av 0,2 - 2 mm beroende på vad det är man vill ha för resultat. 1,5 -2 mm används vid ärrbehandling. Under behandlingen, appliceras en patenterad lösning full med hyaluronsyra på hudytan som absorberas av huden. Efter behandlingen tillhandahålls speciellt utformad eftervårds serum, följt av detaljerade instruktioner för användning. Som vanligt gäller att korrekt eftervård och produkter tillämpas. Detta är av största betydelse för ett bra resultat

Ett behandlingsprogram på tre behandlingar med 4 till 6 veckor mellanrum, återställer hudens fuktbalans och förbättrar dess elasticitet och struktur. Det gör huden mjuk och len och ger den lyster. befintliga rynkor blir mindre synliga och huden ser yngre ut. 

Efter ingreppet, kommer huden att bli röd och påminner om en måttlig solbränna. Du kan också uppleva stramande hud och en ökad känslighet för beröring på det område som behandlats. Detta minskar kraftigt efter några timmar efter behandlingar och inom de närmaste 24 timmar kommer huden att vara helt läkt. Efter 3 dagar har det mesta av rodnaden från behandlingen försvunnit.

Behandlingen räknas sitta i 4-6 månader.

Microneedling och Acne ärr:

Efter att man haft kraftig acne kan det finnas synliga ärr som upplevs besvärande, särskilt i ansiktet men kan också förekomma på t.ex övre delen av ryggen. Acneärr kan ibland vara så djupa som huden är tjock. Som bäst brukar man få en ca 60 % förbättring, vilket i många fall räcker för att se en betydande skillnad. Acne ärr går aldrig att ta bort helt och hållet.

Microneedling är den mest kraftfulla behandlingen av acneärr och ärr. Med hjälp utav en nål-försedd penna med hundratals mikronålar penetreras huden och tusentals mikrokanaler skapas djupt ner i huden. Microneedling ger mycket goda resultat i ansiktet. Varje punkt stimulerar till kollagen nybildning och ökad elasticitet vilket resulterar i en slätare, jämnare hud med mindre synliga acneärr.

Effekter:
Hud åtstramning, lyft- och föryngring, Acne ärr och sårläkning, förminskar rynkor och
fina linjer, minimerar porstorlek och förbättrar bristningar

Du ska inte göra behandlingen om du

• nedsatt allmäntillstånd, illamående eller feber.

 Någon form av Cancer eller pågående behandling med kemoterapi såsom tex strålning

•Hepatit

•Diabetes (poses an increased risk of infection in diabietes )

•Graviditet

•Thyroiditis, Hashimoto

•Infektioner, aktiva eller systematiska

•Allergi mot vanliga bedövningsmedel

•Icke-Steroidal Anti inflamatoriska mediciner (NSAID) behandling inom de senaste 7-10 dagarna 

•Autoimmuna sjukdomar. 

•onormal produktion av cellförökning pga av hudskador

Före Behandling

• Inga smärtstillande

• Drick mycket vatten

• Se till att få i dig C-vitamin och andra vitaminer

• Använd en ansiktskräm med C-vitamin

Första veckan efter behandlingen:

  • Tvätta inte ditt ansikte minst på 5 timmar, optimalt 12 timmar efter behandlingen

säkerställa optimal effekt av PhiFace masken Inom de närmaste 3 dagar efter

behandlingen, en speciell typ av hygienprodukter (PhiSoothing Cream och Ultimate

Skin Cocktail) som ska tillämpas enligt instruktioner för användning. Snälla använd inga andra krämer förutom de som tillhandahålls i syfte att förhindra eventuell infektioner eller allergiska reaktioner.

  • Applicera inte smink på behandlade delar i ansiktet. Inklusive ögonlock i 48 timmar efter

behandling.

  • Under första veckan efter behandlingen, utsätt inte ansiktet för direkt solljus de 2 första dagarna, använd sen även mörka solglasögon och keps, undvik badanläggning, sola,

solarium, bastu, skönhetsbehandlingar och intensiv träning tillsammans med

svettning (sportaktiviteter), kontakt med damm (hushållssysslor, etc). Detta gäller första veckan.

  • Botox och fillers behandlingar kan göras senast 3 veckor före och tidigast 3 veckor efter PhiLings

Eftevården har stor betydelse för resultatet och behandlaren kan inte kan hållas ansvarig vid felaktig efterbehandling.
Microneedling

Ansikte 

Microneedling

Ansiktsbehandling, hals och dekoltage

Microneedling

+Ansikte och halsbehehandling 

Microoneedling

kinder
 50 min 1400 kr


70 min 1900kr


60 min 1600kr


30 min 700kr

Fettfrysning 

vi erbjuder dig professionella behandlingar inom fettfrysning och hårborttagning med laser av högsta kvalité till ett förmånligt pris i Stockholm.
Vi använder oss av maskiner från ledande märken som Coolshaping RS1 och Epilia Diodlaser RF som används för att kunna erbjuda det allra bästa inom kroppsbehandlingar. Med välbeprövade metoder, marknadens bästa produkter, professionell omsorg och trygg rådgivning tar vi fram ditt bästa jag utifrån dina önskemål. Alla våra behandlingar går att anpassa för både kvinnor & män.

Hur går fettfrysning till?

Vid fettfrysning använder vi ett eller två handstycken för att suga in fettvävnad. Man lägger en skyddsduk på huden under handstyckena och startar behandlingsschemat. Under pumpande vakuum kyler man ner fettvävnaden till minus 10 grader och förstör fettcellerna.

Hur många behandlingar behövs?tid? Till vem,Känslan,Fördelar , resultat?

Det varierar beroende på hur tjockt fettet är. Vanligast är 1-2 behandlingar av ett område, man kan göra 3 behandlingar. Vid en behandling försvinner ungefär 20-25% av fettvävnaden. Färdigt resultat ser man inom 6-12 veckor efter behandling. Det måste gå minst 4-6 veckor mellan varje behandling.En behandling tar en timme.Cryolipolys är en metod för fettreducering på områden som mage, kärlekshandtag, armar, höfter, lår och knän där du har svårt att få de rätta formerna av endast kost och träning.


Du känner en vakuumeffekt som orsakas av att hud och fett sugs in i maskinen. I början känns det kallt i det behandlade området, men det brukar avta under tiden du behandlas. Efter behandlingen är du oftast röd och bedövad men det avtar och återgår snabbt till det normala.


Fördelen är att fettfrysning är en icke-operativ fettreduceringsmetod där du varken behöver narkos eller lokalbedövning och inte heller någon form av medicinering för att uppnå resultat. Du behöver ingen sjukskrivning och kan vara aktiv efter behandlingen.


Fettceller som är förstörda är borta för alltid. Normalt bildar inte kroppen heller nya fettceller. Däremot kan gamla fettceller bli större med tiden om du intar för många eller förbrukar för få kalorier. Generellt sätt är det mycket lättare att behålla den kroppsform du vill ha efter en fettfrysningsbehandling.

Priser 

En behandling                                                                1095 kr 

packet två området                                                        1990 kr Laser / ipl hårborttagning ICE Platin+ bikinilije

+ Bikinilinje + lår

+ bikinilinje + lår insida

+ bikinilinje +hela ben                                                                    

+ bikinilinje axiller

+ bröst

+ bröst + navelsträng

+ haka + hals

haka

+ hals

+ händer

+ kinder

+ mage

+ magsträng

+ rygg

+ rygg + skuldror +axlar

Ansikte

Armar

Axiller armhålor

ben bikinilinje

Helben

 bikini hel                                                                 20 min 399

 30 min  600kr

60 min  900kr

50 min 700kr

60 min 1100kr

60 min 700kr

50 min 700kr

60 min 800kr

30 min 700kr

30 min 400kr

30 min 400 kr

30 min 400kr

60 min 600kr

30 min 500kr

60 min 700kr

70 min 800kr

40 min 700kr

70 min 700kr

20 min 600kr

20 min kr

60 min 900kr

40 min 600kr

Ultra V HIFU - nålfri

och icke-kirurgisk huduppstramning,

föryngring samt lyftande effekt

Special priser för stamkunder


+Ultra V Hifu -ansikte 

(mellan / nedre delen av ansiktet)

+Ultra V Hifu -kropp -(ex-armar-mage)

+Ultra V HIFU -hals -dekolletag


50 min 2500kr


 60 min 3500kr

40 min 3000kr

Klassisk Ansiktsbehandling

Special priser för stamkunder, special behandling

behandling efter deras villkor

1000 kr

Klassisk Ansiktsbehandling 

Rengöring, hudanalys, peeling, 

portömning, brynplock, massage, 

maske + Led ljused,  avslutande produkt.

80 min 1100 krAnsiktsbehandling 

Rengöring, hudanalys, peeling, 

välj mellan portömning eller 

brynplock, mask + Led ljused, avslutande produkter.


60 min 695 krAnsiktsbehandling 

Rengöring, hudanalys,

peeling, portömning, mask + Led ljused, 

avslutande produkter.


 30min  495 kr


Ansiktsbehandling- AHA-peel 30 min

Rengöring, hudanalys, peeling i 3 steg, 

avslutande produkter. 4 gånger 1800kr kur

30 min 495 kr

Ansiktsmassage

Ansiktet masseras i lymfans riktning och med 

det den saknar och behöver t ex näring eller fukt. 

En mycket avslappnande och nyttig behandling!

25min 425 kr


Frans-& ögonbrynfärgining 

, Brynfärge                 

Brynfärgning ,fransfärining med bryplockning       30 min   400 kr                                                                           

Fransfärgning                                                           20 min 200kr 

formning av bryn                                                     30 min 300 kr 

Make-up

Valfri dag- eller fest make-up 

Dag make-up     

Fest make-up

Brud make-up30min 500kr

50min 700kr

60min 1500kr


Kärlborttagning med diatermi 

Ansiktet och kroppen                                   40 min 690 kr                                                      

Vaxning

Hela ben och bikini                                                 50 min750kr 

Halva ben                                                                 30min 595 kr 


Bikini                                                                        20 min 399 kr 


Rygg                                                                       30 min 595


Axiller                                                                     20 min 399kr 


Armar                                                                       30 min 499kr 


Hela kroppen (Kvinna)                                          90 min2500                                                         

Boka din behandling